EPIC MUSIC BATTLE

EPIC MUSIC BATTLE

Az Epic Music Battle a VIBE Fesztivál tehetségkutatója, amelynek célja felkarolni az erdélyi előadókat és megismertetni őket a fesztivál közönségével. 2018-től több mint 7 zenekarnak és 10 DJ-nek sikerült teljesíteni az álmát, hogy felléphessen Erdély legnagyobb magyar fesztiválján olyan fellépők mellett, mint Lost Frequencies, Sigma, Modestep, Alle Farben, Foreign Beggars, Punnany Massif, Halott Pénz vagy Wellhello. Idén 4 zenekarnak, és 8 DJ-nek biztosítunk fellépési lehetőséget a fesztiválon.

Ha van egy zenekarod, vagy régóta készítesz mixeket Dj-ként és szívesen próbára tennéd tehetséged, akkor jelentkezz a VIBE Fesztivál 2020-as Epic Music Battle tehetségkutatójára!

Jelentkezési határidő: március 30, hétfő, 23:59. Március 30. és április 6. között zajlik az előválogatás, mindhárom kategóriában (zenekarok és két lemezlovas kategória) kiválasztjuk a 16 továbbjutót, akik Instagram párbaj keretében mérkőznek meg a továbbjutásért. A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseket a booking@vibefestival.ro e-mail címre várjuk.

Jelentkezési határidő